Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel PH Loodgieters


Over ons

PH Loodgieters is een bedrijf gevestigd in Zwijndrecht. Vanuit deze centrale plaats voeren wij onze werkzaamheden uit. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in de installatiebranche. Door voortdurend op de hoogte te zijn van diverse ontwikkelingen in de markt, en in producten kunnen wij snel en efficient uw werkzaamheden uitvoeren.

PH Loodgieters werkt bij alle werzaamheden altijd met twee vakmensen. Peter en Brian Heijstek zijn goed op elkaar ingespeeld en op deze wijze kunnen we onze kwaliteit en vakwerk waarborgen voor onze klanten.

Of het nu gaat om het aanleggen van gas, waterleidingen, badkamer, keuken of toilet realisatie. Wij zorgen ervoor dat het geregeld wordt.

Neem vrijblijvend eens contact met ons op voor aanvullende informatie.

Erkend installateur (InstallQ)

PH Loodgieters- en Installatiebedrijf vindt het belangrijk om aantoonbare kwaliteit te kunnen leveren. Wij zijn door InstallQ - de landelijke organisatie die erkenningen mag afgeven - gekwalificeerd als Erkend Installateur. Met deze officiële erkenning onderscheiden wij ons van andere installateurs. Wij zijn o.a. Erkend Installateur op het gebied van:

• InstallQ Gastechnisch installateur
• InstallQ Watertechnisch installateur
• EVI-Luchtbehandelingsinstallatie
• EVI-Onderhoud verwarming- en warmtapwaterinstallatie
• EVI-Rioleringsinstallaties
• EVI-Verwarmingsinstallatie

Erkenning betekent o.a. dat de kwaliteit die wij leveren aantoonbaar is. Ook betekent dit dat wij beschikken over de juiste technische diploma's en dat wij onze vakkennis op peil hebben en houden. Eveneens betekent dit dat wij binnen ons bedrijf aandacht hebben voor kwaliteit en veilig werken.

CO-gecertificeerd:

Sinds 1 april 2023 is de Gasketelwet in werking getreden. Dit is een wettelijk verplichte certificeringsregeling voor het installeren en onderhouden van gasverbrandingstoestellen. PH Loodgieters- en Installatiebedrijf voldoet aan de kwaliteitsregeling BRL 6000-25 CO-certificering.

Offerte?